Friday, January 27, 2012

Living Social Deals and Groupon Competitors - Join Free and Make Money?


Živé sociální dohody jsou podobné služby seskupovat. Seskupovat konkurenti také patrí spolecnost s názvem The zákazníka výhodu. Pokud jste zvedaví, jak funguje Groupon koncept je jednoduchý. Seskupovat nákupy zahrnuje slevy obvykle 50 % nebo lepší na všech druzích místních podniku a vy obdržíte 10 Kc, pokaždé, když rekneš prítele kdo kupuje s kupónem seskupovat. Výhodu zákazník cerpá tento koncept pridáním skupiny objem nad ride príplatku. Tady je jak seskupovat konkurenti se snaží vydelat na tomto explozivne žhavý trend.

V pomalé ekonomice oslovit Groupon služeb spotrebitelum a firmám, které jsou podobné. Podniky muže zažít významný zásobníku v provozu zákazníku v nadeji na budování utíkal, a zákazníci získat 50 % nebo více v slevy. Napríklad žije sociální cchuan nabízí 20 dolaru na Amazonu za 10 dolaru za jeden den.

Jak funguje Groupon?

Seskupovat služba trvá polovinu hrubého prodeje od podniku plus poplatek 2 1/2 % kreditní karty a odešle tri platby behem 60 dnu, ale zdá se, že podniky pocit, že objem zákazníku stojí pocátecní náklady. Seskupovat odmítnul témer 6 miliard dolaru nabídku od Google.

Cást klíce k této koncepce je casový limit. Seskupovat kupóny mají Odpocítávací meric vedle a lze zakoupit pouze na jeden den. Tady je sociální aspekt. Prátelé se treba ríkat prátelum - v podstate prodat seskupovat - vybudovat dostatecne velké zákaznické základne aktivovat kupón.

Když jsem kontroloval, restaurace kupón pro blízké mesto byla aktivována, ale nemohl jsem najít žádné místní kupóny pro mé mesto 100 000 lidí.

Seskupovat konkurenti

Nejnovejší konkurent Groupon je The zákazníka výhoda. Výhody zákazníka prináší predstavou, placení na pet generací odkazu, jakož i provize pro prihlášení se podniku, kterí se úcastní programu.

Výhodu zákazník platí 5 % za 5 úrovní postoupení zákazníku, takže Zabezpecujete rodinu pokaždé, když prítel nebo jeden z jejich prátel používá Slevový kupón. Provedete pro prodeje provádené místními podniky, které odkazujete v systému, takže tato císla mužete pridat 2 %.

Obecné online hledání kupóny v mém meste se témer 200 výsledky. Slevy se zdálo být v rozsahu 10 až 25 procent, takže pomocí sociálních sítí, nabízí jeden den a objemu nákupu, slevy skutecne zvýšit.

Jak obíhat replikované webové stránky clenských spojení mezi práteli, a zacít vytváret skupiny mesícní kupón nakupujících, The výhodu zákazník dává možnost ušetrit nebo vydelat ješte víc.

Urcite budete chtít využít vaši cinnost online tím, že rozvíjí systematické program pro pomoc lidem najít váš online kupón doma pomocí další marketingové metody a strategie jako je blogování a sociálních sítí.


No comments:

Post a Comment